fredag 14 november 2008

I dag...

..var det blött och mörkt när man vaknade åter igen, fasen va tungt det går nu, snoozknappenmobilen går varm. Men upp kom vi till slut iaf. Började dagen med möte med chefen som hade fem nya klienter åt oss och det är ju bra. Vi har haft alldeles för lite att göra sista tiden.
Sen blev det fika på IFO, gäller ju att vara på rätt ställe, på IFO (medborgarförvaltningen) så kan man för 10 spänn köpa fralla och kaffe som "kökspersonal" fixar till. Däremot om du jobbar inom omsorgen får du betala en viss summa för kaffe varje månad och dessutom ta med egna mackor. Julbord får man inte heller inom omsorgen numer, förut fick man åtminstone gå till Rörstorpsgården och äta lite julmat, dock inte på arbetstid. Nu i år så är vi medbjudna då med medborgarförvaltningen till Bowlingmagasinet för julbord...på arbetstid. Me like!!

Så, efter lunch var det dags för möte nr två denna dag, med cheferna för det särskilda boendena i stan, vi måste ju försöka sälja våra tjänster inom projektet så det finns massor att utvärdera sedan och projektet permanentas...vore kul.
Hämtade sen en klient vid bussen för han hade varit och hälsat på en dotter som bor utanför stan, vi åkte hem till honom och jag fixade mat och lite ditt och datt där.
Vid halv fyra flexade jag ut och åkte hem...som sagt, vi har lite för lite att göra just nu MEN det går nog över from. nästa vecka. Vi har ju ökat klienttalet med 100%

Nej, ner i frysen och hitta nåt att stoppa i magen innan det stora godisintaget framåt kvällen...det är ju trots allt fredag. (och idol) :D

2 kommentarer:

Anonym sa...

Attans dutti på att blogga är du! Har ju jättemycke intressant att skriva om, fibergröten lät ju mumma... ;) Kramen!

Marie sa...

Haha, jamen faktum är att fibergröten är bra mycket godare än den vanliga mesiga havregrynsgröten och så får det mig att känna mig lite nyttig.
:D