söndag 9 november 2008

Fars dag

Vaknade av barngråt tiiiidigt i morse..men den tog slut rätt fort då C tog med sig det gråtande barnet upp och gav honom mat. Sen ringde mobilen vid 7.30 och då var det bara att stiga upp.
En trött mamma väckte en lika trött dotter och så åt vi frukost.
Framåt nio körde C iväg med både J och M, J för lämning på Tinas ö och M för återlämning till (bakis?) föräldrar.
Matchen började kl 10 och den började med mål för Värnamo...egentligen var det aldig spännande eftersom Värnamo var rätt överlägsna, men man är ju stolt eftersom dottern gjorde två av de åtta målen. Hon är dutti hon!!
Åkte och köpte lite mjölk och farsdagstårta. Här hemma städades det för fullt, C han e dutti han oxå.
Djupdök i boxen och hittade kyckling och en påse med potatisklyftor med rotsaker, blev ju riktigt gott. Sen blev det kaffe och tårta. C jobbade en stund och sen bar det iväg till Åminne för att fira pappa Å.

På hemvägen körde vi förbi och hämtade P:s jacka som blivit kvarglömd där sen lanet förra helgen...märkligt att han inte lyckas få hem den på en hel vecka när det tar ca 30 sekunder att gå in och hämta den...fick tillbaka sovsäcken som också blivit kvar. Suck!!
Å nu sitter vi här i soffan med varsin dator i knät...C jobbar och jag bloggar och spelar poker....äntligen lite helgfrid...ja för mig ialla fall, jag slipper ju jobba.
Har lite jobbångest idag, känner att jag inte har fått nåt vettigt gjort i helgen...ett par lediga dagar för att pyssla lite hemma hade inte varit helt fel känner jag. Får väl försöka hinna lite i veckan då kanske, men det vet man ju hur det brukar bli med det, man sjunker ner efter mat och disk som ett utsketet päron å så blir det inte mycket mer..

Inga kommentarer: