torsdag 18 december 2008

Ojojoj....

....va rörigt det är här hos oss nu då...julmattorna ligger i sängen...hmmm, var det så jäkla klyftigt att lägga dem där?? Får se om jag orkar ta tag i golven i kväll så kanske man kan få ligga i sängen istället!?
Mycket att göra på jobbet också, de måste ju få lite julmys och mat och städat och tvättat de oxå..ska och fika hos en man i morgon, tar med lite lussekatter dit så blir det iaf lite jul, har ett par blommor kvar att dela ut också...helt otroligt hur tacksamma och rörda vissa blir över en liten hyacint...tragiskt...faktiskt...men ett faktum.

Igår bakade jag och P två stycken mjuka pepparkakor, luktade himmelskt här hemma ett tag, MEN..vi dubblade alla ingredienser utom bakpulvret...rätt platta kakor blev det, men smaken var densamma i alla fall...man kan ju inte lyckas med allt. :)
Lite synd att C lägger sig förkyld...ja, han jobbar iofs, men sen är han sjuk...å när en karl är riktigt sjuk...ja ni vet...jaja, bara han håller sina baciller för sig själv, jag vill inte ha dem, har inte tid och inte möjlighet just nu...kan ta det senare ev...eller inte.

Internet är en fantastisk uppfinning, så jäkla gött att beställa julklappar och slippa springa bland alla andra yra höns på stan, några klappar får vi väl yra ner på stan för att få tag i, men en hel del är köpta på nätet...lättare att jämföra priser också...faktiskt.
Ska inhandla gran också, det får man ju inte glömma...såg en bedrövlig plastgran på Ö&B idag när vi var in där, jättegles och tror den bara hade fyra lager med grenar, inte mycket att hänga i granen....hahahaha, fyyyyndigt va!!!??

I morgon jobbar jag bara till absolut senast 13.00, vi har jobbat på bra idag för att bli färdiga så fort som möjligt i morgon...då ska jag städa det sista och plocka fram småtomtarna...även den där jäkla kyrkbyn om man nu får nån lampa att lysa...varit överallt och letat reservlampor, men det finns inte, det ska vara liksom en skåra i botten på lampan...fast alla lampor med skåra är alldeles för stora....man blir ju sååå less. Inge kul med en kyrkby som inte lyser juh...nåväl, dags för lite käk, bruna bönor och korv....sulle väl vart fläsk också, men jag orkar inte åka och handla igen...så det får bli enbart korv. Ungarna som inte äter bönor får väl ta makaroner eller nåt då...voffö kan inte alla nån gång äta samma sak!!??

Inga kommentarer: